Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Interieur dat je doet thuis voelen.

PROJECTEN

PROJECTEN

NEEM CONTACT OP

Particulieren

zakelijk

avondrenders

buitenrenders

MECHELEN – Na 40 jaar naar hetzelfde interieur gekeken te hebben, is het wel tijd voor verandering. De valkuil is om niet weer hetzelfde idee van ‘hout-op-hout’ toe te passen. Er moet echt een frisse wind doorheen komen, waar wij voor kunnen zorgen. 

tijd voor verandering 

MAASTRICHT – Aan de Groene Loper in Maastricht worden mooie huizen opgeleverd. Zo ook dit project. Hoe deze ruimte het beste in te delen is naar wens van de opdrachtgever, daar werd onze hulp voor ingeschakeld.

groen aan de groene loper

ZEIST – Een onderkomen jaren 30 huis in Zeist wordt verbouwd tot een prachtig, stoer huis vol karakter. Door het maken van meerdere ontwerpen hebben deze opdrachtgevers weloverwogen keuzes gemaakt en zijn ze nu bezig met het realiseren van het huis van hun dromen. 

stoere jaren '30

MAASTRICHT

MECHELEN

ZEIST

MARGRATEN – Een nieuw gevoel van ‘thuis’ creëren door middel van nieuwe meubels. Kleine aanpassingen aan de keuken zorgen voor grootste veranderingen, waardoor deze onderverdieping een totale nieuwe look & feel heeft gekregen. 

fleurig geheel

MHEER – Met een goede dosis betrokkenheid en een kleine knipoog vol humor zijn we dit traject gestart om een fantastisch interieur te ontwerpen. Dit prachtige vrijstaande huis krijgt een totale transformatie. 

oog voor detail

ULESTRATEN – Verhuizen uit de stad naar een modern nieuwbouwhuis. Klaar voor een nieuw hoofdstuk, waar ook een totaal nieuw interieur bij hoort. Aan de slag met verschillende meubelvoorstellen en kleuren, passende bij hun stijl en wensen.  

kleureffect

MHEER

MARGRATEN

ULESTRATEN

RIJEN - Keuzes maken voor je nieuwbouwhuis, terwijl de bouw nog niet is gestart. Bouwkundige veranderingen, keuken, lichtstraten en indeling: alle keuzes moeten op tijd bij de aannemer liggen. Tel daar nog een passie voor kleurencombinaties bij op, waardoor het geheel nog moeilijker wordt.

KLEURRIJKE KEUZESTRESS

EIJSDEN – De droom was duidelijk: een mooie leefkeuken met kookeiland en een betere connectie tussen keuken en woonkamer. Ze willen gaan verbouwen, maar waar te beginnen en wat is de beste indeling? Hoe worden hun droomwoonwensen werkelijkheid en past dit wel in hun huidige woning? 

VOLLEDIGE POTENTIE

HEERLEN – Bijna het hele huis wordt gestript om plaats te maken voor een prachtig, modern interieur met een ruimtelijke indeling. Dakkappellen, glazen puien en nieuwe kozijnen zorgen voor veel meer licht. Optimaal ruimtegebruik en woonplezier staat centraal.  

GESTRIPT EN GETRANSFORMEERD

EIJSDEN

RIJEN

HEERLEN

URMOND - Een verbouwing waarbij vele aspecten worden aangepakt. Dit penthouse wordt getransformeerd van koud en wit naar een hotel chique interieur! De 2 verschillende stijlvoorkeuren van deze opdrachtgevers hebben we gecombineerd tot één mooi geheel

hotel chique

EIJSDEN - Enkel verhuizen was het plan, maar toch gaat er nu ook verbouwd worden. Ondanks dat ze het niet hadden verwacht, was de bestaande zitkuil een grote belemmering voor de indeling van het interieur. Snel volgde het plan om te verbouwen. 

onverwachte wending

SITTARD - Nú een nieuw huis gekocht, in de toekomst pas willen verbouwen, maar wel nu al nieuwe meubels kopen. De meubels die we hebben uitgezocht, zijn voor het huidige plaatje maar eveneens zo gekozen dat ze na een mogelijke verbouwing ook perfect in de ruimte passen. 

frisse sprankeling

EIJSDEN

URMOND

SITTARD

MAASTRICHT - Door slechts 3 meter uit te bouwen veranderde de donkere woning in een ruimte vol natuurlijk daglicht. Deze uitbouw creëerde eveneens de mogelijkheid om een nieuwe functionele indeling te realiseren.

doorbraak van licht

HEERLEN - Een visualisatie project om de potentie van een bedrijfspand te laten zien, zodat er in de toekomst starterswoningen voorzien kunnen worden. Niet alleen het interieur, maar ook het exterieur en de binnentuin zijn gevisualiseerd. 

warme overtuiging

EIJSDEN - Het gebrek aan ruimtelijkheid was dé reden om eventueel te gaan verhuizen. Door het verplaatsen van het toilet en het slopen van één muur hebben deze opdrachtgevers hun huis opnieuw ontdekt en ervoor gekozen om te blijven. 

verbouwen of verhuizen?

HEERLEN 

EIJSDEN

MAASTRICHT 

SINT GEERTRUID – Je hele benedenverdieping opfrissen met nieuwe kleuren en meubels en daarbij gelijk de gang groter maken: dat was de wens van dit leuke gezin. Maar hoe creër je dan verder de eenheid, balans en functionaliteit in het interieur? 

omgewisseld

GULPEN – Van een oude schuur een woning maken, je moet er maar doorheen kunnen prikken. Gelukkig konden deze klanten dat en is de verbouwing volop in gang!  

VAN SCHUUR NAAR WONING

EIJSDEN – Hoe geef je een huis met zó veel karakter opnieuw die frisse touch? Door te spelen met indeling, kleuren, verlichting en meer! Met kleine aanpassingen zal dit interieur zeker een nieuwe beleving creëren.   

MODERN KARAKTERISTIEK

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!