Hoe ga je het aanpakken als je veel dromen hebt, maar niet ziet hoe deze in je huidige woning passen? Dat was de vraag van de opdrachtgevers. Ze willen gaan verbouwen, de keuken verplaatsen en de ruimtelijkheid van de woning vergroten. Voor ons heeft de woning veel potentie, alleen moesten zij dat nog voor zich zien, maar één ding was zeker: er moest uitgebouwd worden.

Allereerst gingen wij uit van een 3 meter uitbouw. Met dit in gedachte hebben wij maar liefst 5 indelingsontwerpen met steeds de keuken op een andere plaats gemaakt. Al snel bleek dat de keuken in de uitbouw zou komen en de indeling was perfect voor hun woonwensen.

Toen kwam er minder nieuws: de uitbouw mocht toch niet zo diep worden. Met veel passen en meten en zelfs een stukje van de garage bij de keuken betrekken, zijn we er in geslaagd om de gehoopte keuken toch te realiseren.

De bestaande keuken maakt met de toilet een vervelende blinde hoek, die afbreuk doet aan de ruimtelijkheid. We verplaatsen de toilet naar een andere plek, om zo deze muur open te breken en een geweldige ruimte ervoor terug te krijgen!

Binnenkort kunnen zij hun leefruimte optimaal gaan benutten en kunnen ze genieten van het interieur van hun dromen! 

VOLLEDIGE POTENTIE - VERBOUWING IN EIJSDEN

definitief ontwerp

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!