Ontdek meer

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. We ondersteunen je bij het maken van complexe beslissingen en zorgen ervoor dat jouw interieur klopt van A tot Z. 

Nu al weten hoe je droominterieur eruit komt te zien?

Diensten

DIENSTEN

+

nieuwbouw & totaalrenovaties

+

verbouwen & bijbouwen

Ben jij ook nog altijd op zoek naar die eenheid en balans in je interieur en denk je wel eens: "Hoe zorg ik voor meer warmte en gezelligheid"? Nieuwe kleuren, materialen en meubels geven al snel je woning een upgrade die het verdient. Zo creëren wij een nieuwe beleving, zodat jij iedere dag weer opnieuw kunt genieten van jouw thuis. 

Of heb jij ook altijd op safe gespeeld en vind je het nu tijd om out of the box te gaan met je interieur? Wij halen je uit jouw comfort zone zonder over jouw grenzen heen te gaan. We luisteren naar je woonwensen, maar dagen je ook uit met een verrassend en uniek ontwerp.


nieuwe look & feel

+

Retail & horeca

+

nieuwbouw & totaalrenovaties

Wanneer je gaat verbouwen/bijbouwen is het belangrijk om goede keuzes vooraf te maken om op die manier te voorkomen dat je later spijt krijgt. Wij maken verschillende opties en 3D beelden om te laten zien wat met jouw interieur allemaal mogelijk is. Dit helpt bij het maken van die goede keuzes en geeft een goed beeld over hoe jij jouw woning kunt gaan beleven in de toekomst.

Zo kun jij beslissen:
+ of je muren gaat slopen of juist gaat plaatsen
+ of je de keuken op een andere plek wilt hebben
+ of die grote ingreep  van bijbouwen het wel waard is 

Verbouwen & bijbouwen

Nieuwe look & feel

+

+

retail & horeca

Ga jij binnenkort een huis bouwen en heb je nog geen idee hoe je ervoor gaat zorgen dat deze woning zal voelen als jouw nieuwe thuis? Of heb jij sinds kort een woning gekocht en wil je deze helemaal aanpassen aan jouw woonwensen? Wij helpen bij het maken van complete ontwerpen zodat die nieuwe, koude en kille ruimtes een warm gevoel zullen uitstralen. 

Ook ondersteunen we bij het maken van de bouwkundige keuzes voor de aannemer door deze in 3D te visualiseren. We maken er altijd een maatwerkpakket van. Tijdens een intake luisteren naar we naar de behoeftes voor jullie verbouwing, waarnaar wij ons ontwerpproces inrichten op jullie stappenplan.

nieuwbouw & totaalrenovaties

+

verbouwen & bijbouwen

+

nieuwe look & feel

retail & horeca

+

Een interieurontwerp die je klanten goed laat voelen of zelfs zorgt voor een omzetstijging, dat zou toch ideaal zijn! Bij onze zakelijke interieurs draait het om de gebruiker en hoe hij/zij jouw pand ervaart. Daarnaast voeren wij jouw branding door in het interieur, zodat alles tot in de puntjes klopt. Denk aan menukaarten, werkkleding en andere grafische uitingen. We zorgen ervoor dat klanten zich fijn voelen en jouw eigen merk krachtig naar voren komt. 

Ook zorgen wij voor een strategie binnen jouw zaak. We denken met je mee over de ideale routing, waar bepaalde producten komen te liggen en waar focuspunten horen te zijn. Met andere woorden, wij zorgen voor een totaalconcept waar jij trots op mag zijn. 

nieuwbouw & totaalrenovaties

+

verbouwen & bijbouwen

+

nieuwe look & feel

retail & horeca

+

Het aanbod

Wij hebben deze brochure zorgvuldig voor je opgesteld om je meer inzicht te geven in onze werkwijze, wat wij allemaal voor je kunnen betekenen en meer. Ook vertellen we je wat onze toegevoegde waarde voor jou kan zijn en hoe wij de samenwerking voor ons zien. Weet dat iedere persoon en ieder interieur uniek is, dus zal ook ieder pakket van ons maatwerk zijn, waarbij jij zelf kunt bepalen welke upgrades je hieraan wil toevoegen.

Download onze brochure voor meer informatie over ons aanbod en werkwijze

download hier

meer weten

Tijdens een intake luisteren we naar de behoeftes voor jullie verbouwing, waarnaar wij ons ontwerpproces inrichten op jullie stappenplan. Niet elk interieur is hetzelfde dus ook niet elk ontwerpproces. Samen kijken we waar de behoeftes liggen en hoe wij hiermee kunnen helpen. 

maatwerk

Vanuit deze indeling gaan wij het plaatje compleet maken met materialen, kleuren, verlichting en meer. De realistische 3D beelden geven jou de beleving van je nieuwe interieur nog voordat de transformatie van start is gegaan. 

3. Presentatie

Met deze handvaten gaan wij aan de slag met de eerste 3D voorstellen. Dit zijn verschillende varianten van indelingen, materialen en meer. Door deze uitvoerig samen te bespreken, komen we tot de indeling die het beste bij jullie past. Dit is de basis van het verdere ontwerpproces. 

2. Ontwerpfase

Na het akkoord van een vrijblijvende offerte zullen we een brainstormsessie inplannen. Hierin gaan we dieper in op de woonwensen en voorkeuren. Door middel van Pinterest creëren we samen een interactief moodboard zodat het interieur perfect bij jullie aansluit.

1. Brainstormsessie

Het gezamenlijk proces

meer reviews

We wisten niet goed hoe we ons nieuwe huis moesten gaan indelen en inrichten! Door de 3D ontwerpen van Amber en Britt hebben wij een perfecte indruk gekregen van de mogelijkheden. We zijn blij verrast en kijken nu uit naar onze verbouwing!

Lieve woorden

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!