Als interieurontwerpsters zijn wij natuurlijk supertrots als onze opdrachtgevers enthousiast zijn over onze ontwerpen. Dat betekent dat we goed hebben geluisterd en hun woonwensen en persoonlijkheid goed hebben vertaald in hun toekomstige interieur. Hieronder delen we de reviews van de mensen waarvoor we iets hebben mogen betekenen.

Lieve woorden van opdrachtgevers

reviews

reviews

NEEM CONTACT OP

Hebben hart voor hun vak. Kunnen je ontzettend in spanning laten zitten, wetende dat hun hoofd volstroomt met ideeën tijdens het intakegesprek. Ze hebben in ons geval een te gek ontwerp gemaakt waarbij ons grootste obstakel "de hal" nu mooi één geheel is geworden met de woonkamer en keuken.

bekijk hier het project

melissa h.

Toevallig kwam ik Amber en Britt tegen via instagram, eigenlijk kort daarna een afspraak gemaakt voor de inrichting van ons nieuwe huis. We wisten niet zo goed wat we met de indeling moesten en dachten dat we moesten uitbouwen. Amber en Britt hadden snel in de gaten wat onze wensen waren en hebben daar super goede ideeën aan toegevoegd, en ons zeker ook laten zien dat uitbouwen niet altijd de oplossing is. Door hun ontwerp zijn we ook van dat idee afgestapt. Er is niks te veel voor hun, want we hebben nogal wat wijzigingen/extra vragen gehad en dit werd allemaal meteen opgepakt. Heel fijn met hun gewerkt en blij met hun ontwerp!

bekijk hier het project

Fijne en goede samenwerking gehad met Amber en Britt. Wij hebben een mooi en duidelijk beeld gekregen hoe de verbouwing bij ons kan komen uit te zien. Beide hebben een luisterend oor en begrijpen wat de klant wilt. Wij zijn heel tevreden en raden iedereen Amber en Britt aan.

Fijne en goede samenwerking gehad met Amber en Britt. Wij hebben een mooi en duidelijk beeld gekregen hoe de verbouwing bij ons kan komen uit te zien. Beide hebben een luisterend oor en begrijpen wat de klant wilt. Wij zijn heel tevreden en raden iedereen Amber en Britt aan.

desiree l.

bekijk hier het project

Fijne samenwerking gehad met Amber en Britt! Ze hebben goede ideeën. Hun ontwerpen zijn van grote meerwaarde. Wij konden hier goed mee aan de slag. Wij bevelen hun zeker aan!

patrick van N.

Heel fijn contact gehad met Six Interiors. Door een goed kennismakingsgesprek en de brainstormsessie weten ze spijker op de kop te slaan. Erg tevreden!

jeroen vw

Een super samenwerking gehad met Six Interiors! Dankzij de mooie 3D tekeningen hebben we goed zicht gekregen op de mogelijkheden van onze woning en hoe deze leuk ingericht kan worden. Daarnaast hebben we ook tekeningen gekregen voor de toekomst waardoor de meubels van nu er dan ook in passen. Als we de tuin gaan aanpakken, maken we zeker weer gebruik van deze service!

Valerie s.

bekijk hier het project

Na het kopen van een nieuwbouwhuis en totaal onwetend wat ons te wachten stond, zijn we uiteindelijk via Instagram terecht gekomen bij SIX. Amber heeft ons aangeboden te helpen en een programma op maat voor ons bedacht. We wisten al ongeveer hoe we de woonkamer en badkamer wilden inrichten, maar voor de final touch vertrouwden we toch liever op Amber en haar expertise. Een heel fijn en informeel gesprek met Amber leidde uiteindelijk tot nieuwe inzichten die we in 2023 zullen inplementeren in ons nieuwbouwhuis. Enorm bedankt, Amber, voor je hulp en brainstormsessies. Die modulaire bank was toch een gepuzzel maar zal uiteindelijk heel mooi uitpakken. Wanneer we ons eigen huis gaan bouwen, maken we 100% zeker weer gebruik van de service van SIX!

bekijk hier het project

Kim en Mitchell 

We wilden graag ons interieur veranderen en kwamen in contact met Six interieur Design. Bij ons eerste gesprek voelden we meteen een oprechte betrokkenheid, alles was vrijblijvend en zonder verplichting. Onze gedachten geuit tijdens dit gesprek werd bij een volgende bijeenkomst door Amber gepresenteerd via een 3D visualisatie zodat alles meteen een gezicht kreeg. Uit de ontwerpen bleek dat er goed geluisterd was naar onze wensen en ideeën en zagen die ook terug komen in meerdere getoonde gedetailleerde ontwerpen. Onze samenwerking beperkte zich niet alleen tot een interieurontwerp. Ook werd er letterlijk maatwerk geleverd v.w.b. de kasten en het TV-meubel. Deze werden op maat gemaakt door een interieurbouwer. Six Interieur design zorgde voor de aanvraag via gedetailleerde tekeningen, de offertetrajecten en de uiteindelijke oplevering. We zijn zeer tevreden over de begeleiding, niets is teveel, alles wordt meteen opgepakt en ze komen hun afspraken na. Gewoon klasse

Arthur en Anita T. 

Nathalie van l.

Wij twijfelden in eerste instantie of we wel een 3D ontwerp nodig hadden. We hadden zelf al meubels, vloeren en een keuken uitgekozen, maar toen was er toch twijfel: zou alles wel mooi bij elkaar passen, zou de ruimte niet te vol worden en welke kleuren moeten er dan op de muur?

Het kopen van nieuwe meubels is een flinke investering voor lange tijd en dus besloten we toch om advies in te winnen bij een pro. Daar hebben we absoluut geen spijt van gehad. De 3D ontwerpen van SIX hebben ervoor gezorgd dat wij zonder twijfel meubels konden bestellen en muren hebben geschilderd.

Amber is enthousiast, heeft hart voor de zaak en doet zich alle moeite. Verder komt ze afspraken na en reageert ze snel op vragen.

Ons huis voelt nu eindelijk als een thuis. Amber, bedankt!

bekijk hier het project

laura en roel 

Amber is een heel aardige lieve en rustige meid die 'uitvindt' wat de klant wil (ook al weet die klant het in ons geval zelf niet) en ondanks tegengestelde wensen een prima ontwerp(en) weet te maken. Dank zij haar 'shoppinglist, zijn we gekomen waar we willen zijn en bovendien ook nog binnen ons budget gebleven. Wij hebben een volledig nieuw interieur met nieuwe kleuren en ideeën waarin wij ons helemaal thuis voelen. Amber heeft voor ons een nieuw nestje bedacht! Heel erg bedankt 'love'.


resie en wim

Er werd goed onderzoek gedaan naar de woonwensen en onze smaak qua woonstijl. De samenwerking hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Er was altijd ruimte voor overleg en het herzien van ideeën.
Er werden door SIX Interiors & Design creatieve ideeën aangeboden en uitgewerkt. We kregen uiteindelijk een heel mooi en compleet concept.


kelly en rob

Heel fijn advies gekregen over de inrichting en kleurstelling van onze industrieel/landelijke woonkamer en keuken! Blij mee!

bonny en noël

bekijk hier het project

We hebben de samenwerking met Amber als zeer prettig ervaren. Ze heeft naar onze woonwensen geluisterd en een passend advies gegeven. Door Amber hebben we weloverwogen keuzes gemaakt. Dankjewel!

Shania & roel

Amber heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken in een grote verbouwing met een geweldig eindresultaat. Amber heeft geduld en een luisterend oor en vertaalt dat naar een goed advies. Bedankt voor de mooie samenwerking.

monique & guus

Heel fijn contact gehad met Amber van Six Interiors. Een fijn en goed gesprek gehad, waarin fijne adviezen werden besproken! Erg tevreden!

veronique & richard

Na maanden zoeken en nadenken over een oplossing voor het juiste licht in onze keuken heeft Amber de oplossing bedacht!! Ze luistert goed naar de wensen en onze eigen ideeën en maakt daarop haar idee. Haar kennis over welk licht je nodig hebt in een keuken heeft ons erg geholpen. Vooral de 3 d schets was voor ons erg helpend om te voelen of dit de oplossing is.
Super bedankt Amber!

vivian & roy

Een hele creative interior designer die verstand heeft van vakwerk. Met haar perspectief gericht op de wensen van haar klanten, weet ze altijd een zeer passend ontwerp neer te zetten waar zowel zij als de klant achter staan! Ze creëert een goed visueel beeld over wat de mogelijkheden zijn met de ruimtes binnen en buiten je huis. Met haar open mindset maakt ze het onmogelijke, mogelijk. Een klasse ontwerper met het hart op de goede plaats!

gina

Ik maak voor mijn opdrachtgevers een bouwkundig ontwerp. Hierna gaat Amber met veel passie en inzet aan het werk om een interieur ontwerp te maken.
Creativiteit en ambitie zijn eigenschappen van Amber om het ontwerp tot een mooi geheel te maken.
Het goede en persoonlijke contact met de opdrachtgever bevordert het proces op een heel positieve manier.
Ik ben blij dat ik Amber tijdens haar afstudeerproject heb leren kennen. Sindsdien werken we vaker samen. Dit leidt altijd tot goede resultaten en tevreden opdrachtgevers.

nico ruiters

Als voorbereiding op onze verbouwing en nieuwe inrichting zochten we een professional die met ons kon meedenken. Amber heeft ons erg goed op weg geholpen en de 3D impressie is echt van toegevoegde waarde. Naast haar creativiteit is Amber erg betrokken en gedreven. Erg blij met het eindresultaat!

anouk & vincent

bekijk hier het project

Amber neemt ruim de tijd voor je. Is duidelijk in wat je kan verwachten en waarin ze kan helpen. Het hele traject heeft goed geholpen om keuze inzichtelijk te maken. Aanrader!

Stan

bekijk hier het project

Amber was al een bekend gezicht voor mij. Ze heeft ons goede tips en adviezen gegeven voor de inrichting van onze woonkamer. Ze luistert goed naar alle wensen, houd rekening met de gezinssituatie, neemt de tijd, zorgt voor een fijne communicatie . Nogmaals bedankt voor de waardevolle brainstormsessie.

Suzanne

Het was erg prettig samen werken. Er werd goed geluisterd naar onze wensen. Voor ons kwamen er in de verschillende ontwerpen echt nieuwe ingevingen naar voor waar we helemaal niet aan gedacht hadden en wat onze ogen echt opende. Ook wanneer we 2 materialen naast elkaar wilde zien om te kunnen vergelijken was dit geen enkel probleem. Dit heeft ertoe geleid dat we snel tot ons eindontwerp zijn gekomen en we hier enorm blij mee zijn. We kunnen niet wachten totdat het ook daadwerkelijk zo uitziet.

SIX Interiors & Design is zeer zeker aan te raden.

Daphne en emiel

Fijn om met Amber samengewerkt te hebben. Haar stijl sprak ons meteen aan en ze is uitstekend in staat om gezamenlijk tot een ontwerp te komen en deze te visualiseren. Wij zijn erg blij met het resultaat! Ik kan haar van harte aanbevelen!

Freek en sabine

bekijk hier het project

Voor ons nieuwbouwhuis vonden we het lastig om keuzes te maken voor het totaalplaatje. Amber heeft ons super goed geholpen met onze ideeën tot een ontwerp te brengen! Het was een hele fijne samenwerking en we zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt voor het 3D ontwerp!

Eefje en steyn

bekijk hier het project

Hele fijne samenwerking (gehad) met Amber, want mochten wij nog ergens tegenaan lopen dan weten wij haar zeker weer te vinden! Amber is deskundig, denkt met je mee en heeft een goede kijk op de mogelijkheden. Op dit moment zijn wij nog volop bezig met de planning en, op termijn, de uitvoering. We zijn heel benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

renee en fabian

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!