Als interieurontwerpsters zijn wij natuurlijk supertrots als onze opdrachtgevers enthousiast zijn over onze ontwerpen. Dat betekent dat we goed hebben geluisterd en hun woonwensen en persoonlijkheid goed hebben vertaald in hun toekomstige interieur. Hieronder delen we de reviews van de mensen waarvoor we iets hebben mogen betekenen.

Lieve woorden van opdrachtgevers

reviews

reviews

NEEM CONTACT OP

Hebben hart voor hun vak. Kunnen je ontzettend in spanning laten zitten, wetende dat hun hoofd volstroomt met ideeën tijdens het intakegesprek. Ze hebben in ons geval een te gek ontwerp gemaakt waarbij ons grootste obstakel "de hal" nu mooi één geheel is geworden met de woonkamer en keuken.

bekijk hier het project

melissa h.

Toevallig kwam ik Amber en Britt tegen via instagram, eigenlijk kort daarna een afspraak gemaakt voor de inrichting van ons nieuwe huis. We wisten niet zo goed wat we met de indeling moesten en dachten dat we moesten uitbouwen. Amber en Britt hadden snel in de gaten wat onze wensen waren en hebben daar super goede ideeën aan toegevoegd, en ons zeker ook laten zien dat uitbouwen niet altijd de oplossing is. Door hun ontwerp zijn we ook van dat idee afgestapt. Er is niks te veel voor hun, want we hebben nogal wat wijzigingen/extra vragen gehad en dit werd allemaal meteen opgepakt. Heel fijn met hun gewerkt en blij met hun ontwerp!

bekijk hier het project

Fijne en goede samenwerking gehad met Amber en Britt. Wij hebben een mooi en duidelijk beeld gekregen hoe de verbouwing bij ons kan komen uit te zien. Beide hebben een luisterend oor en begrijpen wat de klant wilt. Wij zijn heel tevreden en raden iedereen Amber en Britt aan.

Fijne en goede samenwerking gehad met Amber en Britt. Wij hebben een mooi en duidelijk beeld gekregen hoe de verbouwing bij ons kan komen uit te zien. Beide hebben een luisterend oor en begrijpen wat de klant wilt. Wij zijn heel tevreden en raden iedereen Amber en Britt aan.

desiree l.

bekijk hier het project

Fijne samenwerking gehad met Amber en Britt! Ze hebben goede ideeën. Hun ontwerpen zijn van grote meerwaarde. Wij konden hier goed mee aan de slag. Wij bevelen hun zeker aan!

patrick van N.

Heel fijn contact gehad met Six Interiors. Door een goed kennismakingsgesprek en de brainstormsessie weten ze spijker op de kop te slaan. Erg tevreden!

jeroen vw

Een super samenwerking gehad met Six Interiors! Dankzij de mooie 3D tekeningen hebben we goed zicht gekregen op de mogelijkheden van onze woning en hoe deze leuk ingericht kan worden. Daarnaast hebben we ook tekeningen gekregen voor de toekomst waardoor de meubels van nu er dan ook in passen. Als we de tuin gaan aanpakken, maken we zeker weer gebruik van deze service!

Valerie s.

bekijk hier het project

Na het kopen van een nieuwbouwhuis en totaal onwetend wat ons te wachten stond, zijn we uiteindelijk via Instagram terecht gekomen bij SIX. Amber heeft ons aangeboden te helpen en een programma op maat voor ons bedacht. We wisten al ongeveer hoe we de woonkamer en badkamer wilden inrichten, maar voor de final touch vertrouwden we toch liever op Amber en haar expertise. Een heel fijn en informeel gesprek met Amber leidde uiteindelijk tot nieuwe inzichten die we in 2023 zullen inplementeren in ons nieuwbouwhuis. Enorm bedankt, Amber, voor je hulp en brainstormsessies. Die modulaire bank was toch een gepuzzel maar zal uiteindelijk heel mooi uitpakken. Wanneer we ons eigen huis gaan bouwen, maken we 100% zeker weer gebruik van de service van SIX!

bekijk hier het project

Kim en Mitchell 

We wilden graag ons interieur veranderen en kwamen in contact met Six interieur Design. Bij ons eerste gesprek voelden we meteen een oprechte betrokkenheid, alles was vrijblijvend en zonder verplichting. Onze gedachten geuit tijdens dit gesprek werd bij een volgende bijeenkomst door Amber gepresenteerd via een 3D visualisatie zodat alles meteen een gezicht kreeg. Uit de ontwerpen bleek dat er goed geluisterd was naar onze wensen en ideeën en zagen die ook terug komen in meerdere getoonde gedetailleerde ontwerpen. Onze samenwerking beperkte zich niet alleen tot een interieurontwerp. Ook werd er letterlijk maatwerk geleverd v.w.b. de kasten en het TV-meubel. Deze werden op maat gemaakt door een interieurbouwer. Six Interieur design zorgde voor de aanvraag via gedetailleerde tekeningen, de offertetrajecten en de uiteindelijke oplevering. We zijn zeer tevreden over de begeleiding, niets is teveel, alles wordt meteen opgepakt en ze komen hun afspraken na. Gewoon klasse

Arthur en Anita T. 

Nathalie van l.

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!