HUISSEN – Verstopt in een leuke straat en tussen de bomen in Huissen ligt dit heerlijke huis. Het ouderlijk huis waar dit gezin graag naar terugkeert om hier nog velen jaren te mogen wonen en fijne herinneringen te maken. Een aantal ruimtes moeten wel aangepakt en opgeknapt worden. Zo hebben we o.a. de nieuwe gang/entree én master bedroom onder handen genomen, maar de nieuwe keuken met zicht op de toekomst was pas een leuke uitdaging.

Dit gezin wil namelijk over een x aantal jaren gaan uitbouwen, maar hoe groot, op welke manier en met welke visie m.b.t. de keuken was nog een groot vraagteken. De keuken wordt namelijk dit jaar geplaatst, maar moet wel ook passen in een nieuwe uitbouw. We hebben meerdere opties ontworpen voor de nieuwe keuken én tevens gevisualiseerd hoe dit er uit komt te zien als er later wordt bijgebouwd! De korte termijn én de lange termijn visie. Daarnaast was het ook van belang dat de uitbouw bij het huis zou passen, dat wilden ze vantevoren graag zien.

Zo gezegd zo gedaan. De mooie plannen liggen klaar en ze zijn volop in verbouwing. 100% zeker van hun keuzes. Dit huis is klaar voor de volgende generatie.

DE VOLGENDE GENERATIE – Huissen 

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!