We kunnen begrijpen dat een heel traject niet altijd nodig is. Soms geven kleine aanpassingen, zoals een nieuwe kleur op de muur of het schuiven van de meubels, het hele interieur die boost die het nodig heeft. Daarom hebben wij speciaal voor jou deze extra diensten en producten opgesteld, zodat jij op korte termijn al jouw interieur helemaal naar wens kunt maken.

Interieur dat je doet thuis voelen.

extra diensten

extra

bekijk het hier

BRAINSTORMSESSIE 

De brainstormsessie is perfect als jij quick-wins wilt voor je interieur! Vooraf krijg je een vragenlijst, die we gebruiken als voorbereiding op onze sessie. Die vind plaats bij jullie thuis op locatie en duurt +/- 2 uur. Met een tas vol kleuren en materialen komen we naar jullie toe en bespreken alles waar jullie tegenaan lopen. Wij zullen zo goed als mogelijk hier advies en inzichten op geven, zodat jullie meteen al stappen kunnen zetten naar een nieuw en fijn interieur! 


''We hebben de samenwerking met Amber als zeer prettig ervaren. Ze heeft naar onze woonwensen geluisterd en een passend advies gegeven. Door Amber hebben we weloverwogen keuzes gemaakt. Dankjewel!'' 

''Heel fijn advies gekregen over de inrichting en kleurstelling van onze industrieel/landelijke woonkamer en keuken! Blij mee!''

Reviews n.a.v. een brainstormsessie:

Boek nu voor 190,- excl BTW.

GRATIS EBOOK 

Hoe je met kleine ingrepen een warm en sfeervol interieur kunt creëren. 

Dé vraag die wij bijna altijd krijgen van onze fijne klanten. Hoe creëer je die harmonie en warmte in je interieur? Vandaar dat wij hebben besloten om een gratis e-book vorm te geven, zodat jij precies de handvaten krijgt die wij gebruiken in al onze ontwerpen. Na het lezen van het e-book hopen we je nog verder te mogen inspireren met hele handige interieurtips. 

Downloaden

Meer warmte in je interieur

We zijn nog volop aan het werken aan onze extra diensten en producten. Wil jij een mailtje krijgen wanneer alles gelanceerd wordt? Schrijf je dan nu zeker in voor onze nieuwsbrief en jij bent de eerste die een mail krijgt wanneer onze diensten en producten online staan.

Wil jij op de hoogte blijven van onze extra diensten?

Like what you see?