LANDGRAAF – Dit leuke koppel uit Landgraaf is verhuisd van een appartement naar deze leuke woning. Na een tijdje er te hebben gewoond kwam de wens om uit te gaan bouwen, 4 meter over de gehele breedte. Top! Maar hoe gaan we het indelen? Duidelijk was dat er een nieuwe keuken zou komen, maar welke kleuren, materialen, vloeren en indeling überhaupt was best een puzzel.

Vanuit 4 ontwerpen met verschillende keukens, zithoeken, lichtstraten en meer zijn we toegewerkt naar één ontwerp. Met hele mooie blauwe accenten en een stoere donkere keuken. Belangrijk in dit ontwerp waren de bestaande meubels, waar rekening mee moest worden gehouden. Deze hebben we opgemeten en meegenomen in alle ontwerpen, zodat de opdrachtgevers een goed beeld zouden krijgen hoe alles straks samenkomt. Als accentkleur hebben we gekozen voor verschillende tinten blauw, die een chique effect geven aan dit modern interieur.
Ook hebben we gekeken naar een eventueel toekomstbeeld, en hier in de ontwerpen al goed over nagedacht.
Komend jaar zullen ze starten, wij kunnen niet wachten op het resultaat!

BLAUW EN WAUW - LANDGRAAF 

definitief ontwerp

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!