Dit ontwerp is voor een koppel, woonachtig in Sittard. Wij werden gevraagd om mee te denken met de inrichting van hun nieuw gekochte huis! Tijdens de kennismaking werd al snel duidelijk dat er een wens is om in de toekomst te verbouwen en wellicht te keuken te verplaatsen. Aangezien wij ook de meubels mochten uitzoeken, leek het ons interessant en noodzakelijk om eerst naar mogelijke verbouwingsopties te kijken. Want ja, het zou zonde zijn om nu een grote bank te kopen die – na de verbouwing – niet meer in het ontwerp zou passen! 

Toen na de schetsfase hun voorkeur duidelijk werd betreffende de verbouwing, konden wij aan de slag gaan met het uitkiezen van meubels – passende binnen het budget! We hebben hen 2 meubelvoorstellen gedaan die nog beneden budget vallen, heel fijn!

De opdrachtgevers wilden graag voor een Scandinavische, lichte uitstraling gaan. Voor de bestaande keuken hebben wij een plan bedacht om deze te laten wrappen, zodat de keuken past bij de nieuwe look & feel. Door een touch of gold, pink en black toe te voegen krijgt dit lichte interieur nét even die frisse sprankeling.

En omdát ze zo tevreden waren met hun interieur, zijn ze één jaar later teruggekomen voor het tuinontwerp. Die in lijn moest staan met hun woning. 

frisse sprankeling - nieuwe look in Sittard

tuinrenders

definitief ontwerp

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!