HEERLEN - Een renovatie van een huis met een dusdanig oude uitstraling waar de potentie alleen te zien was als je echt hele goede ogen had. De gevel is gemoderniseerd, door de bestaande elementen te vervangen en het interieur is volledig opnieuw opgebouwd.

Een renovatie van een huis met een dusdanig oude uitstraling waar de potentie alleen te zien was als je echt hele goede ogen had. De gevel is gemoderniseerd, door de bestaande elementen te vervangen. Één raam is toegevoegd over de hele lengte van het trappenhuis, wat het verschil echt maakt. Het interieur is echter volledig opnieuw opgebouwd, waarbij de klassieke parketvloeren zijn behouden maar er verder niks van het originele interieur is overgebleven.
De gevel is gemoderniseerd en de binnenmuren zijn vrijwel volledig gesloopt. Een neutrale en stijlvolle basis waarin lijnenspel belangrijk was. Rust stond hoog in het vaandel. Er is gelet op een strakke, minimalistische stijl. Rechte lijnen en strakke vormen geven een gevoel van rust en orde. Een kalme en ontspannen sfeer in het huis werd gecreëerd door veel natuurlijk licht te gebruiken, zachte kleuren en materialen toe te voegen en afleidingen, zoals rommelige decoraties of drukke patronen weg te laten.

less is more - heerlen

definitief ontwerp

buitenrenders

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!