ECHT - Voor sommigen kan het misschien overweldigend lijken om vanaf nul te beginnen met je interieur en huis, maar voor anderen is het de kans om hun droomwoning te creëren zonder beperkingen.

Voor sommigen kan het misschien overweldigend lijken om vanaf nul te beginnen met de interieur bouw van een nieuw huis, maar voor anderen is het de kans om hun droomwoning te creëren zonder beperkingen. En als het gaat om het verbouwen voor mensen met hun pensioen in zicht, is er geen beter moment om na te denken over de toekomst dan bij het ontwerpen van een huis vanaf – letterlijk - de grond af aan.

Met een nieuwbouwhuis kunnen alle aspecten worden gepland en gebouwd met de toekomst in gedachte. Het ontwerp kan worden aangepast aan de levensstijl en behoeften van de bewoners, inclusief eventuele mobiliteitsbeperkingen die op latere leeftijd kunnen optreden, zoals onder andere het inbouwen van een lift. En dat allemaal terwijl ze kunnen genieten van alle moderne gemakken en stijlvolle details die deze tijd te bieden heeft.

OUTSIDE IN 

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!