Een onderkomen jaren 30 huis in Zeist wordt verbouwd tot een prachtig, stoer huis vol karakter. 
In samenwerking met N. Ruiters Bouwkundig advies en ontwerbureau is deze verbouwing volop in gang. Onze ontwerpidee├źn zijn gebundeld en dat heeft zich geuit in meerdere ontwerpen voor dit hardwerkende koppel. Een stoere touch was het beoogde karakter voor het interieur. 

Experimenteren met verschillende indelingen, behoud van bestaande karakteristieke elementen en daaraan moderne materialen toevoegen hebben geleid tot dit ontwerp. De beelden hierboven zijn een glimpse van een prachtig mooi project met een grote leefruimte, badkamers, slaapkamers, kantoor en kinderkamers. We bieden ondersteuning bij het verbouwingstraject en maken de keuzes inzichtelijk in 3D, voor de opdrachtgevers om een keuze te maken. Het eindresultaat wordt zeker het wachten waard.

stoere jaren '30 - Totale verbouwing in zeist

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!