MONTFORT - Het interieur is volledig vernieuwd, vanaf 0 weer opgebouwd. Het verwijderen van de muren creëert een ruimtelijk gevoel en maakt het mogelijk om meer licht in de ruimte te laten stromen. Door de nieuwe elementen, krijgt het interieur een geheel nieuwe, eigentijdse uitstraling.

Om de verbinding tussen de verschillende delen van de ruimte te vergroten, zorgen de grote meubelstukken en elementen ervoor dat het oog van de ene naar de andere kant van de kamer wordt geleid. Het contrast tussen lichtere en donkerdere elementen helpt om de aandacht te vestigen op bepaalde delen van de ruimte en de ruimte groter te doen ogen.
Een fijne woning voor een leuk gezin, waarin ze heerlijk kunnen genieten met een coffeecorner als zeer gezellig en gastvrije toevoeging. Deze is zo ingericht als gezellige en ontspannen plek. Er is gezorgd voor voldoende contrast om het interieur spannend en uniek te maken, met desondanks een heerlijke rustige feeling. De ruimte straalt rust en harmonie uit en nodigt uit om te ontspannen en te genieten van het leven.

schone lei - montfort

definitief ontwerp

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!