In Brabant wordt een reeks nieuwbouwhuizen gebouwd waar onze opdrachtgevers één van hebben bemachtigd. Eind 2021 start de bouw, maar belangrijke keuzes moesten al veel eerder beslist worden: de grootte van de aanbouw, de plek van de keuken, lichtstraat en deuren, de plaatsing van alle aansluitingen, de breedte van de schuifpui en meer. Veel keuzes om te maken in een korte tijd.

Daarnaast hebben ze een grote liefde voor kleur in verschillende combinaties. Het moest allesbehalve een standaard woning worden. Veel kleur, maar ook een zekere balans en eenheid met neutrale tinten.

Vanuit 4 schetsontwerpen, waarin alle bouwkundige veranderingen inzichtelijk werden gemaakt én meerdere kleurencombinaties werden toegepast, zijn we gestart. Door de 3D ontwerpen te beleven, konden zij zich helemaal verplaatsen in hun ideale woonsituatie. De grootte van de aanbouw, de plek van de keuken en de muren en deuren waren toen snel beslist. Ook werd de kleurvoorkeur steeds duidelijker. In dit ontwerp komen hun wensen heel mooi samen en verheugen zij zich al op de verhuizing! 

KLEURRIJKE KEUZESTRESS - NIEUWBOUWHUIS IN BRABANT

definitief ontwerp

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!