BRUNSSUM - Dit oudst bewoonbare pand van Brunssum is een prachtige locatie met een rijke geschiedenis. Het pand heeft een bedrijfsverdieping die is omgebouwd tot villa met onder andere bar en wijnkelder. De combinatie van historische elementen en moderne stijl geeft het interieur een uniek en stijlvol karakter.

Dit oudst bewoonbare pand van Brunssum is een prachtige locatie met een rijke geschiedenis. Het pand heeft een bedrijfsverdieping die is omgebouwd tot villa met onder andere bar en wijnkelder. De combinatie van historische elementen en moderne stijl geeft het interieur een uniek en stijlvol karakter.
De ornamenten die al in het pand aanwezig waren, zijn op een moderne manier versterkt door middel van het gebruik van lijsten. Hierdoor worden de klassieke elementen benadrukt en krijgt het interieur een eigentijdse uitstraling. Het resultaat is een prachtige mix van oud en nieuw, die zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Oud en nieuw

Avondrenders

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!