MARGRATEN – Tijdens de eerste gesprekken met dit gezin merkten we al dat ze voor veel suggesties en ideeën openstonden. Precies hoe wij dat graag hebben. Het resultaat is super en de samenwerking is fijn. Zo zijn we gestart vanuit 5 verschillende indelingen, waarin we de keuken steeds op een andere plek zetten, wel/niet een uitbouw aan het huis bouwden en muren wel/niet doorbraken. Op deze manier konden zij zó goed zien wat de potentie van hun woning is. In samenwerking met een aannemer hebben we aan deze opties een prijskaartje kunnen koppelen, zodat de keuze nóg doordachter werd.

Daarna hebben wij 2 voorlopige ontwerpen gemaakt. Één met hun bestaande gevels en meer een verbouwing IN huis. Het andere ontwerp was met een uitbouw en het effect wat dat had op de rest van het huis. TOEN werd de keuze gemaakt. “’ JA, we gaan uitbouwen!’’

‘’Ja, ik wil’’ hoef je dus zeker niet alleen te zeggen op je bruiloft. Tegen je nieuwe, droomhuis mag dat ook zeker 😉!

JA, IK WIL! - MARGRATEN

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!