MECHELEN - Een interieur met landelijke elementen voor een groot gezin dat een warme en gezellige sfeer uitstraalt. Natuurlijke materialen, zoals houten balken en stenen muren, dragen bij aan deze sfeer. Aardse kleuren, zoals bruin, beige versterken de rustieke uitstraling. 

De aanbouw waarin de keuken is geplaatst biedt voldoende ruimte voor een grote eettafel en werkruimte. Het hele gezin kan hier samen genieten van maaltijden en van elkaar. De bestaande haard is omgebouwd tot een doorkijkhaard, zodat het vuur zowel vanuit de woonkamer als de keuken kan worden gezien. Dit draagt bij aan de gezellige sfeer in huis.

Een pui die de verbinding maakt tussen de woonkamer en keuken zorgt voor een open en ruimtelijk gevoel. De ruimtes lopen naadloos in elkaar over en het gezin kan gemakkelijk contact maken met elkaar.

lekker landelijk - mechelen

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!