AMBYERVELD – Fijn thuiskomen. Dat waren de woorden van de opdrachtgevers bij het beschrijven hoe het nieuwe interieur moest worden. ‘’Na een lange dag werken, fijn thuiskomen.’’ Warme tinten en tonen, een prachtige leefkeuken, veel connectie met buiten en vooral een hoog comfort. Bij dit totaalontwerp hebben we alles onder handen mogen nemen. De gehele onderverdieping, 2 badkamers, 2 grote slaapkamers, een babykamer, de mancave in de kelder én een toekomstige slaapkamer op de onderverdieping.

Door herhaling van materialen en kleuren wordt er een eenheid gecreëerd door het hele huis, iets waar de opdrachtgevers veel waarde aan hechtte. Dit gezin kan hier snel nog heel veel comfortabele, fijne jaren gaan beleven.

Nog even geduld, want we gaan pas starten met de bouw! Hoe tof is het om NU al te zien hoe alles wordt zonder dat er nog een schep in de grond is gezet.

FIJN THUISKOMEN - Ambyerveld

definitief ontwerp

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!