BAARN - Een klein huis met het ultieme vakantiegevoel, zelfs als je er permanent woont. Maar wanneer er verbouwt gaat worden en veel bouwkundige aanpassingen gewenst zijn, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn.

Een klein huis met het ultieme vakantiegevoel, zelfs als je er permanent woont. Maar wanneer er verbouwt gaat worden en veel bouwkundige aanpassingen gewenst zijn, is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Het slopen van muren, het (dicht)maken van doorgangen zijn ingrijpende veranderingen die je huis omtoveren tot droomhuis.
Toch heeft dit kleine huis enorm veel potentie. Door slimme aanpassingen en creatieve oplossingen kan de ruimte optimaal benut worden en een comfortabel thuis gecreëerd worden. Het kan verrassend zijn hoeveel woonruimte er vrij komt door het dichtmaken van een muur waarbij slimme opbergoplossingen en multifunctionele meubels geplaatst kunnen worden.

Desondanks stond een gezellige sfeer centraal. Een knusse en intieme leefomgeving waarin je je echt thuis voelt. Het is dan ook niet nodig om een groot huis te hebben om leefgenot te creëren. Met de juiste planning en een beetje creativiteit kan je een klein huis omtoveren tot een waar droomhuis.

Klein maar fijn

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!