MAASTRICHT – Dit gezin uit Maastricht heeft een mooie woning gekocht en verbouwd. Tijdens de verbouwing en na de levering van de keuken ontstonden er de eerste twijfels v.w.b. de meubels en kleuren. Tijd om iemand in te schakelen, en gelukkig waren wij dat!

Zij houden niet van standaard, het interieur mag écht uit het oog springen en speciaal zijn. We hebben daarom ook goed gezocht naar banken met organische vormen, abstracte kunst, eyecatcher lampen en hele leuke salontafels. Alles om het geheel specialer te maken. We hebben ze mogen uitdagen met vernieuwende indelingen, maatwerkmeubels met een haard erin én deuren eruit halen en vervangen voor ramen. Ook hebben we de trap onder handen genomen met interieurfolie. Ze hebben goed kunnen nadenken over hoe ze het willen hebben en de keuzes zijn gemaakt, met een gerust hart kunnen zij de meubels bestellen en alles helemaal compleet maken.

GERUST HART - MAASTRICHT 

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!