In deze tijd speelt het woord beleving een grote rol in een zakelijk interieur. De bezoeker of klant moet iets beleven, een gevoel hebben, meegenomen worden in het interieur. Niet alleen voor een bezoeker, maar ook zeker voor een werknemer zelf draagt een fijne werkomgeving bij aan de prestaties en productiviteit. Hoog tijd om te focussen op een unieke beleving, duidelijkheid voor de bezoeker en een fijne omgeving voor allen.

Verbeter je bedrijfsprestaties met een fijne omgeving

PROJECTEN

PROJECTEN

NEEM CONTACT OP

MECHELEN – Na 40 jaar naar hetzelfde interieur gekeken te hebben, is het wel tijd voor verandering. De valkuil is om niet weer hetzelfde idee van ‘hout-op-hout’ toe te passen. Er moet echt een frisse wind doorheen komen, waar wij voor kunnen zorgen. 

tijd voor verandering 

MAASTRICHT – Aan de Groene Loper in Maastricht worden mooie huizen opgeleverd. Zo ook dit project. Hoe deze ruimte het beste in te delen is naar wens van de opdrachtgever, daar werd onze hulp voor ingeschakeld.

groen aan de groene loper

HEUVELLAND - In samenwerking met Renate Provaas Interieurarchitect hebben we het bestaande complex van dit zorgcentrum een nieuwe look & feel mogen geven. Met veel aandacht voor de bewoners en personeel. 

stoere jaren '30

BAEXEM - Als je de schoonheidssalon van deze huidexpert binnenloopt, word je begroet door een stoere en eigentijdse inrichting. Het interieur is ontworpen om de persoonlijkheid van de eigenaresse weer te geven – vriendelijk, stoer, uitnodigend en professioneel. 

 Stoer en Zen

MAASTRICHT – In samenwerking met Renate Provaas Interieurarchitect hebben we een nieuw ontwerp mogen bedenken voor de verbouwing van dit woonzorgcentrum in Maastricht. Een kalmkarakter, met een knipoog naar de stad zelf. 

STADS WONEN

HEUVELLAND - In samenwerking met Renate Provaas Interieurarchitect hebben we het bestaande complex van dit zorgcentrum een nieuwe look & feel mogen geven. Met veel aandacht voor de bewoners en personeel. 

WONEN IN HARMONIE

BAEXEM

MAASTRICHT 

HEUVELLAND

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!