Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Interieur dat je doet thuis voelen.

PROJECTEN

PROJECTEN

NEEM CONTACT OP

MECHELEN – Na 40 jaar naar hetzelfde interieur gekeken te hebben, is het wel tijd voor verandering. De valkuil is om niet weer hetzelfde idee van ‘hout-op-hout’ toe te passen. Er moet echt een frisse wind doorheen komen, waar wij voor kunnen zorgen. 

tijd voor verandering 

MAASTRICHT – Aan de Groene Loper in Maastricht worden mooie huizen opgeleverd. Zo ook dit project. Hoe deze ruimte het beste in te delen is naar wens van de opdrachtgever, daar werd onze hulp voor ingeschakeld.

groen aan de groene loper

HEUVELLAND - In samenwerking met Renate Provaas Interieurarchitect hebben we het bestaande complex van dit zorgcentrum een nieuwe look & feel mogen geven. Met veel aandacht voor de bewoners en personeel. 

stoere jaren '30

MAASTRICHT -  Een makelaarskantoor in Maastricht met een passie en luisterend oor naar de verhalen achter het huis. Woorden als Vorstelijk, Groots en Spectaculair kenmerken de panden, maar Warmte, Persoonlijk en Vertrouwen kenmerken de personen in deze fantastische makelaardij.

HUISELIJK VERTROUWEN 

MAASTRICHT – In samenwerking met Renate Provaas Interieurarchitect hebben we een nieuw ontwerp mogen bedenken voor de verbouwing van dit woonzorgcentrum in Maastricht. Een kalmkarakter, met een knipoog naar de stad zelf. 

STADS WONEN

HEUVELLAND - In samenwerking met Renate Provaas Interieurarchitect hebben we het bestaande complex van dit zorgcentrum een nieuwe look & feel mogen geven. Met veel aandacht voor de bewoners en personeel. 

WONEN IN HARMONIE

MAASTRICHT 

MAASTRICHT 

ZEIST

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!