YOUR NOT SO AVERAGE INTERIOR DESIGNER

Styliste, adviseur, ontwerper of architecte. Er zijn verschillende benamingen voor mensen die interieurontwerp hun beroep hebben gemaakt. Zo zijn er interieuradviseurs en -stylisten, die zich voornamelijk bezig houden met de meubels, kleuren en finishing touches van bestaande ruimtes. Het compleet maken van je interieur tot in de details. De interieurarchitecten houden zich vooral bezig met het grotere plaatje, zodat de ruimte en het interieur perfect in verbinding staan. Ze kijken naar een project vanuit een bouwkundig perspectief. En dan heb je ook nog de interieurontwerpers (zoals ik), en de ”designers” (wat naar mijn idee gewoon hetzelfde is als ontwerper ). Hun werk vormt een overlap van de twee bovenstaande gebieden.

Allemaal benamingen, allemaal labels. Ongeacht de naam, doen wij allemaal ons best om jou een geweldig interieur te geven. Daarbij hanteert iedereen zijn eigen werkwijze. De één stopt bij de plattegrond terwijl dat voor de ander juist het startpunt is. Mede daarom hebben wij bij SIX ervoor gekozen om juist de combinatie aan te bieden. We kunnen vrijwel alles en kijken met een bouwkundig én stylistisch oog naar jouw behoeftes. Of je nu een uitgewerkt plan nodig hebt dat tot in de kleinste detail treedt, of een een visualisatie van de bouwkunde veranderingen, wij helpen je er graag mee!

Precies daarom zijn wij van SIX ‘your not so average interior designers‘. We geven je niet maar één ontwerp waar je het mee moet doen. Wij werken bij onze projecten aan meerdere ontwerpen, om jou alle mogelijke facetten van je woning te kunnen laten zien. Sommigen zeggen dan “Ja, maar als ontwerper zijnde MOET je achter je ontwerp staan. Als je er meerdere maakt doe je dat niet, dan twijfel je nog teveel.” Maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij staan achter al onze ontwerpen en geloven dat er meerdere mogelijke ontwerpen bij jouw wensen en stijl passen. Zo laten we jou kiezen bij welke ruimte jij je het prettigste voelt. Neem contact met ons op en wij ontwerpen voor jou een plekje dat perfect bij jou past.

Liefs,

Het team van SIX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] Nu je onze checklist voor verbouwen hebt gelezen, kun jij goed voorbereid jouw verbouwing in. Heb je nog tips en ideeën nodig voor jouw verbouwing? Neem dan contact op met Amber, your not so average interior designer. […]

BEKIJK PROJECTEN

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Meer inspiratie opdoen?