YOUR NOT SO AVERAGE INTERIOR DESIGNERS

Hi jij!

Styliste, adviseur, ontwerper of architecte. Er zijn verschillende benamingen voor mensen die interieurontwerp hun beroep hebben gemaakt. Zo zijn er interieuradviseurs en -stylisten, die zich voornamelijk bezig houden met de meubels, kleuren en finishing touches van bestaande ruimtes. Het compleet maken van je interieur tot in de details. De interieurarchitecten houden zich daarbij bezig met het grotere plaatje, de ruimte heeft een relatie met het interieur. Ze kijken naar een project vanuit een bouwkundig perspectief. En dan heb je ook nog de mensen die zich ontwerper (zoals ik) noemen, en de ”designers” (wat naar mijn idee gewoon hetzelfde is als ontwerper 😉 ). Zij hebben een overlap van de twee bovenstaande gebieden.

Allemaal benamingen, allemaal labels. Ongeacht de naam, doen wij allemaal ons best om jou een geweldig interieur te geven. Daarbij hanteert iedereen zijn eigen werkwijze. De één stopt bij de plattegrond terwijl dat voor de ander juist het startpunt is. Mede daarom hebben wij bij SIX ervoor gekozen om juist de combinatie aan te bieden. We kunnen vrijwel alles en kijken met een bouwkundig én stylistisch oog naar jouw behoeftes. Of je nu een uitgewerkt plan nodig hebt die tot in de kleinste detail treedt, of een een visualisatie van de bouwkunde veranderingen, wij helpen je er graag mee!

Precies daarom zijn wij van SIX ‘your not so average interior designers‘. We geven je niet maar één ontwerp waar je het mee moet doen. Wij werken vanuit meerdere opties om jou alle mogelijke facetten van je woning te kunnen laten zien. Sommigen zeggen dan “Ja, maar als ontwerper zijnde MOET je achter je ontwerp staan. Als je er meerdere maakt doe je dat niet, dan twijfel je nog teveel.” Maar daar zijn wij het niet mee eens. Wij staan achter al onze ontwerpen en geloven dat er meerdere mogelijke ontwerpen bij jouw wensen en stijl passen. Zo laten we jou kiezen waar jij je het prettigste bij voelt. Het wordt immers het plekje waarin jij gelukkig mag zijn!

Hopelijk tot snel!

Liefs,

Het team van SIX.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

BEKIJK PROJECTEN

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Meer inspiratie opdoen?