The SIX blog

Hey jij! Wat tof dat je terecht bent gekomen bij de allereerste blogpost van SIX Interiors & Design.
That’s right, wij gaan bloggen. We hebben namelijk veel te vertellen en veel te laten zien. Daar willen we jou natuurlijk bij betrekken. Zo leer jij ons kennen, nemen we je mee in ons ontwerpproces en hebben we het over allerlei mooie (en minder mooie) momenten die wij meemaken.

Wij geloven erin dat de basis van een mooie, efficiënte samenwerking het hebben van een goede klik is. Vertrouwen, transparantie en eerlijkheid horen daar natuurlijk ook bij. Met de blog die wij gaan opstarten hopen we jou te inspireren om met ons aan de slag te gaan en het interieur van je dromen te verwezenlijken.

Introductie SIX

Mocht je Six Interiors nog niet kennen: Ik ben Amber Buisman. Een gepassioneerde interieurontwerpster en onderneemster, die samen met een mooi team jouw interieur dromen waar wilt maken. Wat we het liefste doen? Jou blij maken met een geweldig interieur! Door al jouw wensen terug te laten komen in onze ontwerpen, van 2D tot 3D. Ook totaalconcepten vinden we te gek en we zorgen vaak voor het totaalplaatje. Voor meerdere zakelijke opdrachtgevers zijn we namelijk bezig om alles van interieur tot branding kloppend te maken.

Precies daar is waar SIX voor staat: Storytelling – Inspiration – eXperience. Een interieur moet een verhaal vertellen, je kunnen inspireren en je vooral iets laten beleven. Wij vinden dat een interieur niet alleen mooi moet zijn, maar ook een diepere betekenis moet hebben. Het is immers dé plek waar je na een lange werkdag wilt opladen, waar je iedere dag wilt kunnen genieten en waar je mooie herinneringen wilt creëren.

Onze blogs

We nemen je in onze blogs mee in de wereld van SIX. Een creatieve wereld met veel gelach en toffe projecten. Naast persoonlijke verhalen delen we ook interessante zaken over projecten, verbouwingstips en geven we je af en toe een kijkje achter de schermen. Zo leer je niet alleen SIX kennen, maar ook de gedreven ontwerpers achter dit bedrijf. We doen in ieder geval ons best om je iedere keer weer opnieuw te inspireren.

Yay! Wat leuk dat je er bent! Wij hebben er zin in, jij ook?


Liefs,

Het team van SIX.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

volgende Post

vorige Post

BEKIJK PROJECTEN

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Meer inspiratie opdoen?