Out of your comfort zone, binnen je grenzen

Dé trendkleur van het jaar, hét nieuwe materiaal dat je moet toepassen en dé nieuwste bank. Ieder jaar en ieder seizoen worden we plat gegooid met de nieuwste trends en ontwikkelingen. Op heel veel vlakken, zoals bij keukens, is dit fijn en handig. Zo weet je de nieuwste technologie en kun bijvoorbeeld een goede keuze maken welke oven, afzuiging of inductiekookplaat je wilt. Over andere trends en seizoensgebonden elementen, zoals dé nieuwe trendkleur, een vernieuwde houtsoort of een bepaalde stof, ben ik niet zo’n fan. Ik leg je graag uit waarom. 

Trends volgen of tijdloos?

80 Procent van de mensen laat zich door trends beïnvloeden voor hun interieur en maakt daardoor geen duurzame keuzes. Veel mensen gaan met de trends mee en passen hun interieur aan op wat NU in ”de mode” is. Dat betekent vaak dat wanneer het weer ”uit de mode” is, je je interieur niet meer zo mooi vindt, zonde!  En vaak is het ook maar de vraag of je deze kleur écht mooi vindt, of je wérkelijk wel een zwarte keuken wilt, of die visgraatvloer.   

New possibilities

En dat is hopelijk precies de reden waarom jij een interieurontwerpster zou willen inschakelen!   
We stellen kritische vragen tijdens onze brainstormsessie, om echt tot de kern te komen wat JIJ mooi vindt en hoe jij de ruimte gebruikt. Wil je bijvoorbeeld een stalen deur (trend alert!)? Denk dan ook eens aan brons, messing of olijfgroen. Of neig je naar een visgraat vloer (trend alert!), weet dan dat er nog zo veel andere mooie legpatronen zijn, die wij je kunnen adviseren.

Your personal style

Zo kan ik nog wel even doorgaan met voorbeelden opnoemen. Het punt is denk ik gemaakt. 😊   
Wij als interieurontwerpsters willen niets liever dan jou een interieur bezorgen dat tijdloos is, duurzaam en helemaal aansluit bij jouw wensen en gebruik. Weg met al die trends. Jouw persoonlijkheid en persoonlijke stijl is wat jouw interieur van jou maakt.   
 

We proberen je dan ook altijd uit je comfortzone te halen, zonder over je grenzen heen te gaan. We willen je positief triggeren met nieuwe, mooie inzichten over je interieur. Door het ontwerp in 3D uit te werken, zie jij letterlijk de nieuwe mogelijkheden. De potentie van je woning laten zien met jouw persoonlijke stijl, is what we do best.  

Wil jij in 2024 je interieur aanpassen naar JOUW stijl en voor een design gaan dat bij jouw leefstijl past? Sta je open voor nieuwe mogelijkheden? Contact us & we will work our magic! à https://sixinteriors.nl/contact.

Liefs, Amber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK PROJECTEN

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Meer inspiratie opdoen?