Wabi Sabi, een prachtige interieurstijl 

In de wereld van design is er een stijl die steeds meer aan populariteit wint: Wabi Sabi. Deze unieke stijl weet het prachtige kleurenpalet van de natuur te omarmen. Onlangs hebben we op de Instagram-pagina van SIX een moodboard geplaatst over Wabi Sabi, die de essentie van de interieurstijl perfect uitlegt. Nog niet gezien? Ga het zeker even checken!  

Wabi Sabi is een tegenwicht tegen de vaak strakke, geperfectioneerde ontwerpen die we in de moderne wereld vinden.  

Een van de meest opvallende kenmerken is het kleurenpalet. De kleuren zijn vaak gedempt en geïnspireerd door de natuurlijke wereld. Denk aan zachte grijstonen, aardse tinten en koperachtige kleuren. Ook benadrukt de stijl het gebruik maken van natuurlijke materialen zoals hout, steen, riet, linnen en aardewerk. Als ik ooit de kans krijg om mijn eigen huis te ontwerpen, zou ik zeker elementen van Wabi Sabi willen toepassen. 

Beginnen jouw ogen te glinsteren van het Wabi Sabi moodboard? Bij SIX kun je terecht voor een prachtig interieurontwerp met Wabi Sabi als uitgangspunt. Met onze ervaring kun je de schoonheid van deze stijl in je eigen huis laten stralen. 

Dus, als je ooit de kans krijgt, overweeg dan zeker om Wabi Sabi in je interieur te verwerken! 

Veel liefs, Malou van Team SIX.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK PROJECTEN

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Meer inspiratie opdoen?