Méér dan interieurontwerp alleen

Weet je wat pas écht mooi is aan ons vakgebied? De connectie met onze opdrachtgevers en het gevoel wat dat met zich meebrengt.

Tuurlijk, het ontwerpen en de creatieve vrijheid om een interieur en verbouwing te ontwerpen waar de klant zelf nooit aan had gedacht. Is ook heel gaaf om te doen, maar het gaat veel dieper dan dat.


Tranen van geluk, gemis en van het lachen

Zo heb ik al 3 keer mogen meemaken dat de opdrachtgevers tranen in hun ogen kregen bij het presenteren van de ontwerpen. Omdat ze niet kunnen geloven dat dát hun woning kan zijn. Tranen van geluk, gevolgd door een prachtige uitleg waarom dit huis en deze verbouwing zo veel voor ze betekent. Hoe mooi is dat 🙂

Ik heb klanten die zichzelf durfden te openen over overleden gezinsleden. Zodat wij een gedenkplekje kunnen ontwerpen. Andere klanten zijn weer heel open in het delen van hun routines. En het gebruik van de ruimte, terwijl anderen zich daar misschien voor zouden schamen. Ik kan niet beschrijven hoe mooi dit vertrouwen en deze openheid is naar ons als ontwerpers toe. Maar ook hoe goed dit is voor de kwaliteit van het ontwerp.

Maar naast de soms ietwat moeilijke kant van een interieurontwerp. Is er ook altijd heel veel ruimte voor leuke gesprekken, lachen en interesse. Meetings waarin ik binnen een uur klaar kan zijn, lopen vaker uit tot 2 uur, omdat het zo gezellig is!

Gezelligheid kent geen tijd

Tijdens corona tijd was het zelfs zo gezellig dat ik in de knoei kwam met de toen geldende avondklok! Klanten hebben me uitgenodigd voor lunch, halen altijd gebakjes voor een afspraak en praten met me over hun ambities en dromen. Het is altijd leuk en nooit saai.

Het is voorgekomen dat tijdens een presentatie alle stroom uitviel. En we met kaarslicht verder moesten presenteren totdat iemand het kwam oplossen. Vaker zitten ook de kinderen bij de besprekingen erbij, omdat ze dat leuk vinden. Laatst had ik het met een klant over onze gedeelde spinnenfobie en wees ze me op een spinnenvanger (die ik daarna meteen via bol.com heb besteld!)

We gaan verder dan alleen een mooi interieur

Dus wanneer je met SIX een samenwerking voor je woning aan gaat. Kies je voor meer dan alleen interieurontwerp. Je kiest voor betrokkenheid, interesse en vertrouwen. Het gaat om diepgang.

We helpen je met alles, waar nodig en staan altijd voor je klaar, met een big smile! Er is geen oordeel en je kunt met al je dromen, wensen, struikelblokken en meer bij ons terecht. Want wij zijn er om van jouw verbouwing, interieur of nieuwe huis je droomwoning te maken.

Ik ben ontzettend dankbaar voor dit vertrouwen en de mooie momenten en ik kijk alleen maar uit naar meer, fijne connecties en mooie ontwerpen!

Ben jij de volgende met wie we deze samenwerking aan mogen gaan? Ik kijk ernaar uit.

Liefs, Amber.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

BEKIJK PROJECTEN

Alle mogelijkheden van je interieur laten zien, dát is waar onze expertise ligt! Door middel van 3D modellen en realistische visualisaties beleef jij jouw nieuwe interieur nog voordat het is gerealiseerd. Van woningen tot kantoorpanden en winkels tot horeca. Ons doel is dat jij optimaal kunt genieten van je nieuwe interieur. 

Meer inspiratie opdoen?