STEIN - Een bovenverdieping ontworpen naar aanleiding van een onvoldoende ontwerp van een bouwkundige. Met als resultaat: een nieuwe indeling met mogelijkheden die ze nooit eerder hadden overwogen.

Het ontwerp oogt ruimtelijker en creëert de studio-achtige sfeer die de opdrachtgevers voor ogen hadden. Er zijn muren verwijderd en er is gekeken naar andere manieren om de ruimte optimaal te benutten. Hierdoor ontstond er meer openheid en licht in de ruimte, wat een positief effect had op de algehele uitstraling en het gevoel van de kamer.

Daarnaast wilden de opdrachtgevers graag koperbeslag in de ruimte, om het een unieke uitstraling te geven. Dit draagt bij aan het gevoel van luxe en exclusiviteit van de ruimte. Met deze aanpassingen is het interieur van de bovenverdieping een unieke en inspirerende ruimte geworden die perfect past bij de wensen en eisen.

Magische mogelijkheden 

We komen graag vrijblijvend bij jou langs om kennis te maken en te laten zien wat wij voor jou kunnen betekenen. Zijn jullie daarna even enthousiast als wij? Laten we dan samen het proces aangaan en het interieur met al jullie wensen verwezenlijken.

 Samen werken aan jouw droomproject? Let's talk.

Like what you see?

Ja, dit wil ik!